Hyttene

Hytte i Valdres, Ølsjølitoppen.

Når du har sikret deg en tomt gjenstår det å velge en hytte som passer dine behov. Vi samarbeider med dyktige hytteleverandører som kan levere nøkkelferdige hytter til tomtene på Ølsjølitoppen. Du står selvsagt fritt til å utforske de ulike hyttetypene fra leverandørene eller tegne og bygge hytten selv.

Her kan du se et utvalg av hyttene fra våre leverandører til inspirasjon. Klikk deg inn på ønsket leverandør for å se hyttemodellene.

Saltdalshytta

Hyttene er basert på tre prinsipper: kvalitet, fleksibilitet og god pris.

Saltdalshytta Logo

Helt siden starten i 1979, har Saltdalshytta vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som varer i flere generasjoner fremover. Etter å ha bygd over 8000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet Saltdalshytta hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer. For at flest mulig skal kunne realisere hyttedrømmen tilbyr Saltdalshytta en rekke ulike hytter og ferdigstillelsesgrader.

Saltdalshytta er en del av det Ferd-eide konsernet Mestergruppen.

Hedda Hytter

Fokus på individuelle løsninger og landskaps­tilpasning

Hedda Hytter - logo

Drømmer du om ny hytte, enten på fjellet eller langs kysten? Ønsker du et fleksibelt byggesystem, som gir deg en unik utforming på din hytte? Er det viktig for deg at hytten passer godt inn på tomten og i omgivelsene, og at prosessen med å tilpasse dette blir gjort i samråd med fagpersoner med lang erfaring? Da er våre hytter, som bygges ved hjelp av moduler, noe for deg. Ta en nærmere kikk på våre to varianter, HEDDA og HEDVIG.

Nordlyshytter

Slipp naturen inn

Nordlyshytter - Ølsjølitoppen

Nordlyshytter kjennetegnes av sitt stilrene uttrykk. Her får du store vindusflater og hytter bygget i skandinavisk stil. Dette er hytter tilpasset norske forhold og omgivelser. Nordlys hytter har tre forskjellig modellserier som alle har sine særegenheter.

Familiehytta

Mest hytte for pengene

Familiehytta - Ølsjølitoppen

Familiehytta er hytte produsenten som virkelig gir valuta for pengene. Her får du høy kvalitet, gode løsninger og behagelig oppholdsrom til en fornuftig pris. For de som ikke ønsker å betale mer enn man må bør ta en nærmere titt på Familiehytta.

Telemarkhytter

Mer enn bare en hytte

Telemarkhytter - Ølsjølitoppen

Telemarkhytter er hytte produsenten som er tuftet på de gode norske hytte tradisjonene. Her kan du nyte fritiden i en hytte som gir rom for gode opplevelser og en god fritid sammen med familie og venner. Hyttene har mange detaljer som gir et eksklusivt preg. Telemarkhytter er mer enn bare en hytte.

Øverbygg

Tømmerhytter med omtanke

Øverbygg - Ølsjølitoppen

Øverbygg bygger laftehytter på skreddersøm av meget høy kvalitet. Hyttene er norskprodusert hvor laftetømmeret blir produsert på fabrikk i Snåsa. Øverbygg er kjent for å ha meget fornøyde kunder. Dette takket være den enestående kvaliteten, men ikke minst den personlige oppfølgingen Øverbygg gir kundene sine. Øverbygg har flere grunnmodeller som mange bruker som utgangspunkt for sitt hytteprosjekt. Når man har valgt en grønn grunnmodell er det stort rom for justeringer slik at hytten blir akkurat slik man ønsker at den skal bli.

Leve Hytter

Fornyer norsk hyttetradisjon

Leve Hytter - Ølsjølitoppen

Leve Hytter er en moderne hytteprodusent. Da de kom på markedet med hyttemodellen Vy tok de publikum med storm. De er på kort tid blitt anerkjent som en av de fremste hyttebyggere når det kommer til moderne arkitektur. Vy serien er utviklet i samarbeid med arkitekt Einar Jarmund og har høstet flere priser og fått stor anerkjennelse.

Tinde Hytter

Tinde Hytter har med 40 års erfaring, utviklet seg til å bli en av landets ledende hytteleverandører.

Tinde hytter

Vår spesialitet er levering av nøkkelferdige hytter.

Våre dyktige og fleksible medarbeidere sørger for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til brukervennlighet og komfort. Vi kan også spesialtilpasse løsninger og detaljer, tilpasset byggeskikken i det området du skal bygge hytte.

Opplev Tindekvaliteten; Veiledning, valgfrihet, fagfolk, trygghet!

Buen Gruppen

Buen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge.

Buen Gruppen logo - Hyttene - Ølsjølitoppen

Den opprinnelige Buen stilen ble skapt av Asbjørn Buen og de kjente Buen hyttene har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år.

Vi skal levere høy kvalitet og et håndverk til konkurransedyktige priser, og har en kundeforpliktelse som handler om at vi skal levere «hyttedrømmen» til alle de som ønsker seg et fristed for seg og sine nærmeste.

Heim Hytter

Eksklusive smarthytter i norsk massivtre, tilrettelagt et moderne hytteliv.

Heim Hytter Logo

Nyt påskesolen i hytteveggen. Les en bok i karnappene mens vinterstormen herjer. I lune rom ute og inne er Heimhytta på Ølsjølitoppen arenaen for de store naturopplevelsene på høyfjellet.

Heimhytta er en moderne hytte med respekt for tradisjon, skapt for å tilpasses dine ønsker og behov. I Heimhytta er alt viktig og ingenting tilfeldig. Bygget i massivtre representerer Heimhytta det fremste innen moderne norsk byggeskikk. Massivtre er et materiale med overlegne egenskaper, men krever betydelig prosjektering. Det grundige arbeidet som ligger til grunn i utviklingen av Heimhytta gjør at vi kan tilby kvalitetshytter til en fornuftig pris.

Lugn Hytter

Vi er stolte av å ha levert kundetilpassede hytter i over 40 år.

Lugn Hytter Logo

Det viktigste med våre hytter er at det skal bli din hytte. Og det vil si at vi kan bygge akkurat den hytta du vil. Kall det gjerne skreddersøm.

Vi tilbyr en rekke modeller og stiler som utgangspunkt, og det er helt opp til deg om du vil ha den ferdig levert med nøkkelen i døra, eller kjøpe den som et byggesett.

Vi gleder oss til å ta en inspirerende hytteprat med deg.