Tinde Hytter

Tinde Hytter har med 40 års erfaring, utviklet seg til å bli en av landets ledende hytteleverandører.

Tinde hytter

Vår spesialitet er levering av nøkkelferdige hytter.

Våre dyktige og fleksible medarbeidere sørger for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til brukervennlighet og komfort. Vi kan også spesialtilpasse løsninger og detaljer, tilpasset byggeskikken i det området du skal bygge hytte.

Opplev Tindekvaliteten; Veiledning, valgfrihet, fagfolk, trygghet!

Buen Gruppen

Buen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge.

Buen Gruppen logo - Hyttene - Ølsjølitoppen

Den opprinnelige Buen stilen ble skapt av Asbjørn Buen og de kjente Buen hyttene har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år.

Vi skal levere høy kvalitet og et håndverk til konkurransedyktige priser, og har en kundeforpliktelse som handler om at vi skal levere «hyttedrømmen» til alle de som ønsker seg et fristed for seg og sine nærmeste.

Heim Hytter

Eksklusive smarthytter i norsk massivtre, tilrettelagt et moderne hytteliv.

Heim Hytter Logo

Nyt påskesolen i hytteveggen. Les en bok i karnappene mens vinterstormen herjer. I lune rom ute og inne er Heimhytta på Ølsjølitoppen arenaen for de store naturopplevelsene på høyfjellet.

Heimhytta er en moderne hytte med respekt for tradisjon, skapt for å tilpasses dine ønsker og behov. I Heimhytta er alt viktig og ingenting tilfeldig. Bygget i massivtre representerer Heimhytta det fremste innen moderne norsk byggeskikk. Massivtre er et materiale med overlegne egenskaper, men krever betydelig prosjektering. Det grundige arbeidet som ligger til grunn i utviklingen av Heimhytta gjør at vi kan tilby kvalitetshytter til en fornuftig pris.

Lugn Hytter

Vi er stolte av å ha levert kundetilpassede hytter i over 40 år.

Lugn Hytter Logo

Det viktigste med våre hytter er at det skal bli din hytte. Og det vil si at vi kan bygge akkurat den hytta du vil. Kall det gjerne skreddersøm.

Vi tilbyr en rekke modeller og stiler som utgangspunkt, og det er helt opp til deg om du vil ha den ferdig levert med nøkkelen i døra, eller kjøpe den som et byggesett.

Vi gleder oss til å ta en inspirerende hytteprat med deg.