Buen Gruppen

Buen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge.

Buen Gruppen logo - Hyttene - Ølsjølitoppen

Den opprinnelige Buen stilen ble skapt av Asbjørn Buen og de kjente Buen hyttene har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år.

Vi skal levere høy kvalitet og et håndverk til konkurransedyktige priser, og har en kundeforpliktelse som handler om at vi skal levere «hyttedrømmen» til alle de som ønsker seg et fristed for seg og sine nærmeste.

Gjennom vår lokale tilstedeværelse på Ølsjølitoppen samarbeider vi tett med grunneiere for salg av ferdige hytter og prosjekterte hytter på feltet. Buen Gruppen leverer både byggesett og nøkkelferdige hytter og fritidsboliger. Vi hjelper våre kunder med byggesøknader, prosjektering, og oppføring av byggene. For Ølsjølitoppen er det Buen Partner Lillehammer som er det lokale kontoret.

Hyttemodeller

Buen Gruppen har utviklet 3 modeller som et utgangspunkt for Ølsjølitoppen. Disse har alle vår unike kvalitet og løsninger kan tilpasses. Sammen med kunden finner vi riktig hytte for hyttetomten som velges. Felles for alle hyttemodellene hos Buen Gruppen er høy håndverksmessig kvalitet og unike detaljer. Solide hytter som varer i generasjoner.

Buen Gruppen - Beitostølen

Beitostølen

Buen Gruppen

Buen Gruppen - Høgtind

Høgtind

Buen Gruppen

Buen Gruppen - Storodde

Storodde

Buen Gruppen

Buen Gruppen kontaktpersoner

Hytteleverandører

Tilbake til oversikt over alle hytteleverandører