Øverbygg

Tømmerhytter med omtanke

Øverbygg - Ølsjølitoppen

Øverbygg bygger laftehytter på skreddersøm av meget høy kvalitet. Hyttene er norskprodusert hvor laftetømmeret blir produsert på fabrikk i Snåsa. Øverbygg er kjent for å ha meget fornøyde kunder. Dette takket være den enestående kvaliteten, men ikke minst den personlige oppfølgingen Øverbygg gir kundene sine. Øverbygg har flere grunnmodeller som mange bruker som utgangspunkt for sitt hytteprosjekt. Når man har valgt en grønn grunnmodell er det stort rom for justeringer slik at hytten blir akkurat slik man ønsker at den skal bli.

Hyttemodeller

Blåfjell

Dette er en tradisjonell tømmer hytte med saltak. Med mulighet for timberfram-vindu i mønesiden siden av hytta skaper et eksklusivt inntrykk. Grunnmodellen er på drøyt 100 kvadrat meter. Dette sikrer gode oppholdsrom og tilstrekkelig med soverom. Hytta kommer også med hems som gir ytterligere plass til besøk og en ekstra sone.

 

Flåtjønn

Flåtjønnhyttene er klassiske og effektive hytter med mange funksjoner på et begrenset areal. Med takvinkel på 27 grader blir det plass til hems med god takhøyde. Flåtjønn er en klassiker i Øverbygg sitt sortement og er fortsatt meget populær som fjellhytte. Hytten er kvalitetssikret i samarbeid med MNAL Pia Maria Gravbrøt.

 

Geitfjell

Geitfjellhyttene er store fritidsboliger med flere bygningsvolum satt sammen i et skrånende terreng. Hyttene har effektive planløsninger og romslig spisestue/kjøkken som blir hyttens hjerte. Modellen gir stor fleksibilitet i forhold til størrelse og planløsninger. På Norsk Hyttesenter kan du besøke en modell av Geitfjell. Hytten er kvalitetssikret i samarbeid med MNAL Pia Maria Gravbrøt.

Øverbygg - Blåfjell

Blåfjell

Øverbygg

Øverbygg - Flåtjønn

Flåtjønn

Øverbygg

Øverbygg - Geitfjell

Geitfjell

Øverbygg

Øverbygg kontaktperson

Hytteleverandører

Tilbake til oversikt over alle hytteleverandører