Saltdalshytta

Hyttene er basert på tre prinsipper: kvalitet, fleksibilitet og god pris.

Saltdalshytta Logo

Helt siden starten i 1979, har Saltdalshytta vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som varer i flere generasjoner fremover. Etter å ha bygd over 8000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet Saltdalshytta hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer. For at flest mulig skal kunne realisere hyttedrømmen tilbyr Saltdalshytta en rekke ulike hytter og ferdigstillelsesgrader.

Saltdalshytta er en del av det Ferd-eide konsernet Mestergruppen.

Hyttemodeller

Solheim 110

Solheim er vår mest populære modell. Solheim finnes i seks forskjellige størrelser og dette er den mellomste. Med moderne eksteriør, god takhøyde og store vindusflater gir stuen i denne modellen deg den gode hyttefølelsen og følelsen av naturen tett på. To gode soverom og et flott kjøkken er plassert i hver sin fløy. Planløsningen inneholder to boder som etter behov kan oppgraderes til WC, sauna eller vaskerom. Adkomsten er lagt til hyttas bakside, og her er det også en romslig utebod. På loftet er det to disponible/soverom, og en loftsstue med et galleri mot stua og utsikten.

Les mer hos Saltdalshytta: Solheim 110

 

Bergstua 110

Bergstua er en spennende vinkelhytte med tre soverom, stor bod og en herlig stue-/kjøkkenløsning med lys og luft i overflod. Her danner salong, spisestue og kjøkken en halvsirkel som lar deg følge solgangen og lysets skiftninger gjennom dagen. Skråtak og høye vinduer sørger for at du ikke går glipp av noe. Soverom og bad er trukket ut i en egen fløy. Her er det også trapp opp til en fin sovehems.

Les mer hos Saltdalshytta: Bergstua 110

Saltdalshytta - Solheim 110

Saltdalshytta - Bergstua 110

Saltdalshytta kontaktperson

Hytteleverandører

Tilbake til oversikt over alle hytteleverandører