Heim Hytter

Heim Hytter Logo

Eksklusive smarthytter i norsk massivtre, tilrettelagt et moderne hytteliv.

Nyt påskesolen i hytteveggen. Les en bok i karnappene mens vinterstormen herjer. I lune rom ute og inne er Heimhytta på Ølsjølitoppen arenaen for de store naturopplevelsene på høyfjellet.

Heimhytta er en moderne hytte med respekt for tradisjon, skapt for å tilpasses dine ønsker og behov. I Heimhytta er alt viktig og ingenting tilfeldig. Bygget i massivtre representerer Heimhytta det fremste innen moderne norsk byggeskikk. Massivtre er et materiale med overlegne egenskaper, men krever betydelig prosjektering. Det grundige arbeidet som ligger til grunn i utviklingen av Heimhytta gjør at vi kan tilby kvalitetshytter til en fornuftig pris.

Bildegalleri

En virtuell hyttetur

Besøk HH/100 gjennom vår interaktive planløsning. Ta på deg VR-brillene hvis du har, eller bare bruk musepeker eller fingeren for å navigere rundt i hytta ved å trykke på kameraene.

Designet for deling

Norske hytter står tomme i gjennomsnitt 46 uker i året, noe som gjør den relative kostnaden ved å eie hytte høy. Utleie er en utmerket måte å sette sin hytte i arbeid på. Ved å leie ut hytta når du selv ikke bruker den, kan hytta raskt bli en inntektskilde.

Løsninger i Heimhytta som forenkler deling og utleie:

  • Digitale nøkler
  • Smarthussystem
  • Rikelig med lagring
  • Vedlikeholdsfrie materialer
  • Effektiv og sosial planløsning

Heim Hytter kontaktperson

Hytteleverandører

Tilbake til oversikt over alle hytteleverandører