Om Ølsjølitoppen

Hjem » Om

Ølsjølitoppen er et nytt hyttefelt med 146 tomter på over 1000 høydemeter i Etnedal i Valdres.

Her kan du nyte godt av uberørt natur med aktiviteter og opplevelser i et variert høyfjellsterreng. Området er snørikt og byr på flott skiføre gjennom hele vinteren.

Nærmeste nabo er Langsua Nasjonalpark med skog, fjelltopper på opp til 1600 meter, vann og vassdrag og støler. I Langsua er det også et aktivt dyreliv med tamrein, kongeørn og fjellørret i alle vann og elver. Når tamreinen flyttes for beite krysser de Ølsjølitoppen. Hytteeiere i området kan se reinsdyrene krysse det snøkledde fjellandskapet rett utenfor hyttedøra. Området er også kjent for hesteslipp på sommeren. Da slippes prisvinnende hingst ut i landskapet sammen med 8-12 hopper for å la dem parre på den naturlige måten.

Utsikt mot fjell

Ølsjølitoppen

– Garantert utsikt – Naturlige omgivelser

Som hytteeier på Ølsjølitoppen er du sikret utsikten og de naturlige omgivelsene så lenge dere blir værende.

Området og utsikten rundt er primært nasjonalpark og naturreservat, så du kan være trygg på at du får beholde den fredfulle tilværelsen. Oppsummert er de nye hyttefeltet på Ølsjølitoppen solrike tomter omkranset av vakker natur og spennende opplevelser.

Beliggenhet og avstander

Ølsjølitoppen ligger i Etnedal kommune i Valdres. Det er i underkant av 200 km fra Oslo, og kort vei til butikker og handelsmuligheter i f.eks Bruflat, Bagn og Fagernes. Her er en liten oversikt over avstander til byer, transport og butikker fra Ølsjølitoppen.

Menneskene bak Ølsjølitoppen

Hyttefeltet på Ølsjølitoppen utvikles av Ølsjølia Utvikling AS. Vi har lang fartstid innen reiselivsbransjen her i Valdres. Vi har valgt å utvikle dette hyttefeltet fordi vi mener at dette er en sann perle i naturskjønne omgivelser som vil gi mye glede og livskvalitet til de som søker en avslappende beliggenhet der de kan dyrke sine friluftsaktiviteter hele året. Vi har en brennende kjærlighet for Valdres og Ølsjølitoppen, og håper at hyttene her vil bringe mye glede til nye eiere og deres familier. Hvis du har noen spørsmål angående tomtene på Ølsjølitoppen kan du kontakte oss.

«Vi håper du sikrer deg din del av Ølsjølitoppen, så sees vi snart i skisporet.» 

– Daglig leder Jarle M. Lunde