Telemarkhytter

Mer enn bare en hytte

Telemarkhytter - Ølsjølitoppen

Telemarkhytter er hytte produsenten som er tuftet på de gode norske hytte tradisjonene. Her kan du nyte fritiden i en hytte som gir rom for gode opplevelser og en god fritid sammen med familie og venner. Hyttene har mange detaljer som gir et eksklusivt preg. Telemarkhytter er mer enn bare en hytte.

Hyttemodeller

Rognli

Med sin karakteristiske H-form byr hytta på gode, skjermede uterom med spennende vinkler og store vindusflater. Praktisk, sjarmerende og tilrettelagt for flere generasjoner. Soverommene ligger tilknyttet gangen i enden av hytta og fører videre opp til hemsarealet. Rikelig med tumleplass gjør hemsen til et yndet favorittsted blant de minste. Dette er en klassisk hytte bygget i reisverk. Hyttene fra Telemarkhytter er kjent for å ha meget høy kvalitet og mange detaljer som gir hytta et eksklusivt preg. Hyttemodellen Rognli er intet unntak

 

Storeble Panorama

Panoramamodellene er et eksempel på hvordan kjente, tradisjonelle referanser kan bli modernisert og utviklet i takt med tiden. Store vindusflater og rett design møter arkitektoniske grunnprinsipper fra de gamle, tradisjonelle stølene. Med Storeble oppstue panorama har vi videreført den tradisjonelle byggeskikken inn i en ny æra. En autentisk, men like fullt moderne hytte som rommer både storfamilien og eventuelle gjester.

 

Hovden

Hovden er selve flaggskipet til Telemarkhytter. Dette er en romslig hytte med 3 soverom og 2 bad. Stue og kjøkken er plassert i ene hovedfløyen av hytta. Her får du ildsted ved møneside. Her kan du nyte utsikten av natur og vær, samt kjenne varmen fra flammene og nyte den spesielle stemningen dette gir.

Telemarkhytter - Rognli

Rognli

Telemarkhytter

Telemarkhytter - Storeble Panorama

Storeble Panorama

Telemarkhytter

Telemarkhytter - Hovden

Hovden

Telemarkhytter

Telemarkhytter kontaktperson

Hytteleverandører

Tilbake til oversikt over alle hytteleverandører