Leve Hytter

Fornyer norsk hyttetradisjon

Leve Hytter - Ølsjølitoppen

Leve Hytter er en moderne hytteprodusent. Da de kom på markedet med hyttemodellen Vy tok de publikum med storm. De er på kort tid blitt anerkjent som en av de fremste hyttebyggere når det kommer til moderne arkitektur. Vy serien er utviklet i samarbeid med arkitekt Einar Jarmund og har høstet flere priser og fått stor anerkjennelse.

Hyttemodeller

Vy 23 ATH

I denne modellen får du stue og kjøkkenlangsmed bygningsmassen. Dette gir et luftig oppholdsrom. Denne modellen passer på tomter hvor utsikten er på tvers av tomten. På den måten kan du nyte utsikten og kvaliteten på tomten best mulig. I denne modellen er det hems på hele bygningsmassen. Du får dermed mulighet for en loftsstue og to rom som kan fungere som soverom på hemsen. I underetasjen kan du få to bad og mulighet for 3 soverom.

 

Vy 26 CTH

Vy 26 CTH har stue og kjøkken del i den ene halvdelen av hytta. Her får du full takhøyde over stue/kjøkken-delen av hytta som gir et ekstra luftig rom. Denne modellen passer fint på tomter som har utsikten mot kortsiden av hytta. Her er det hems over halve hytta.

Leve Hytter - Vy 23 ATH

Vy 23 ATH

Leve Hytter

Leve Hytter - Vy 26 CTH

Vy 26 CTH

Leve Hytter

Leve Hytter kontaktperson

Hytteleverandører

Tilbake til oversikt over alle hytteleverandører