Nordlyshytter

Slipp naturen inn

Nordlyshytter - Ølsjølitoppen

Nordlyshytter kjennetegnes av sitt stilrene uttrykk. Her får du store vindusflater og hytter bygget i skandinavisk stil. Dette er hytter tilpasset norske forhold og omgivelser. Nordlys hytter har tre forskjellig modellserier som alle har sine særegenheter.

Hyttemodeller

Polarserien

Fremskutte midtpartier gir hyttene en lys og luftig stue med utsikt i tre retninger. Vinkelutbygget i front skaper gode, lune uteplasser tilpasset skiftende vær- og vindforhold. Utmerket for utsiktstomtene.

Sagaserien

Med sitt stilrene og funksjonelle uttrykk føyer hyttene seg inn blant de mer moderne i sortimentet. Hyttenes kortside preges av sjenerøse vindusflater som slipper naturen inn til store, men likevel lune oppholdsrom. De to største modellene i serien har et praktisk sidebygg som skaper gode, skjermede uteområder.

Lofotenserien

Den smale bygningskroppen strekker seg langsmed landskapet og åpner stue og kjøkken mot naturen. Sjenerøse vinduer i front gir et lyst og luftig oppholdsrom som stilfullt orienteres mot livet på utsiden. Hyttenes arkitektoniske utforming gjør dem spesielt egnet på langstrakte tomter.

Nordlyshytter - Polarserien

Polarserien

Nordlyshytter

Nordlyshytter - Sagaserien

Sagaserien

Nordlyshytter

Nordlyshytter - Lofotenserien

Lofotenserien

Nordlyshytter

Nordlyshytter kontaktperson

Hytteleverandører

Tilbake til oversikt over alle hytteleverandører