Hedda Hytter

Hedda Hytter har fokus på individuelle løsninger og landskaps­tilpasning.

Hedda Hytter - logo

Drømmer du om ny hytte, enten på fjellet eller langs kysten? Ønsker du et fleksibelt byggesystem, som gir deg en unik utforming på din hytte? Er det viktig for deg at hytten passer godt inn på tomten og i omgivelsene, og at prosessen med å tilpasse dette blir gjort i samråd med fagpersoner med lang erfaring? Da er våre hytter, som bygges ved hjelp av moduler, noe for deg. Ta en nærmere kikk på våre to varianter, HEDDA og HEDVIG.

Hyttemodeller

HEDDA

Med sitt utgangspunkt i prefabrikkerte moduler, og fokus på skreddersydde løsninger og landskapstilpasning, representerer HEDDA sentrale verdier i norsk hyttearkitektur. HEDDA er en moderne hytte solid forankret i norsk byggeskikk, og regnes i dag som en klassiker som står støtt under skiftende trender.

Med sitt lavmælte uttrykk innordner HEDDA seg beskjedent i naturen. Allikevel sørger de generøse vindusflatene for panoramautsikt til naturen utenfor. Riktig planløsning og plassering av vinduer bidrar til at du får det beste ut av utsikt og lys. Det lave taket sørger for den rotekte hyttestemningen.

HEDDA kan leveres i to utførelser. Den opprinnelige sportshytta og vår standardhytte som fås i alle størrelser.

Sportshyttene kan leveres med opptil 70 kvm oppvarmet areal. Standardhyttene levers iht. TEK 17.

HEDDAs byggesystem består av moduler på 120 cm både i hyttas lengde- og bredderetning. Disse kan sammenstilles til hytter i et nesten endeløst antall varianter og størrelser, selvsagt innenfor arkitektoniske forsvarlige rammer. Enten du ønsker en liten jakthytte eller et samlingssted for storfamilien, vil HEDDA alltid kunne tilpasses dine behov.

Les mer her: https://www.hedda.no/hedda/

 

HEDVIG

Hyttesystemet er utviklet for nye generasjoner som verdsetter en hytte som underordner seg naturen og som skiller seg ut ved sin enkelhet og nøkternhet kombinert med høy kvalitet på materialer og stor fleksibilitet.

HEDVIG er forankret i den nøkterne, norske hyttetradisjonen og har en ren og enkel form. Kombinasjonen av renskårne glassflater og tette flater skaper fin balanse mellom lunhet og åpenhet mot landskapet. Generøse takutstikk og spennende løsninger for vindusnisjer og boder skaper lune kroker.

HEDVIG kan tilpasses den enkelte hytteeiers ønsker og behov. Systemets arkitekter vektlegger å skape åpne, lyse og luftige oppholdsrom i kombinasjon med smarte, arealeffektive løsninger for soverom, bad, bod og andre birom. Hedvig har mulighet for hems med god ståhøyde og mulighet for å dele inn i hemsrom.

Systemet er basert på et 60 cm modulsystem både i lengde og bredde og kan bygges i 4 ulike bredder. Den bredeste hytta har en høyde som er optimalisert for ståhøyde i gangsonen på hemsen.

HEDVIGs interiør har vegger, himlinger og listverk i samme tremateriale. Sammen med rene, generøse vindusflater skapes et lyst og tidløst interiør som forsterker Hedvigs forankring til norsk hyttetradisjon og nordisk formgivning.

Les mer her: https://www.hedda.no/hedvig/

Hedda Hytter - HEDDA

HEDDA

Hedda Hytter

Hedda Hytter - HEDVIG

HEDVIG

Hedda Hytter

Hedda Hytter kontaktperson

Hytteleverandører

Tilbake til oversikt over alle hytteleverandører