Hyttetomter til salgs

Hyttetomt, Valdres

Hjem » Valdres » Hyttetomter til salgs

Hyttetomter i Valdres

Ølsjølitoppen er ett høystandard hyttefelt på Lenningen i Valdres ca 1030 moh langs fylkesvei 204 mellom Fagernes og Lillehammer. Ølsjølitoppen er et familievennlig og mangfoldig naturområde for deg som søker en nøkkelferdig helårshytte i flotte omgivelser på høyfjellet. Øst for hytteområdet ligger Synnfjellet og Spåtind. Mot nord ligger Langsua Nasjonalpark og Jotunheimen preger utsikten mot vest. Adkomst Fra Oslo: Kjør E18 til Sandvika, og deretter E16 til Bagn i Valdres. Fra Bagn tar man veien over Tonsåsen til Bruflat. Alternativt så kan man kjøre over Gjelleråsen og følge Rv 4 mot Gjøvik.

Ved Brandbu følger man skilting mot Dokka og Fagernes (Fv. 33), og deretter mot Bruflat (Fv. 251). Fra Bruflat fortsetter en videre ca. 28 km og holder til høyre på Etnedalsvegen mot Lenningen. Området er snøsikkert med velpreparerte skiløyper rett uten for døren og kort vei til både Langsua Nasjonalpark og Synnfjellet. Sommerstid byr området også på flotte turmuligheter langs idylliske fiskevann og setertun som egner godt for både vandring og sykling. For toppturer er det også flere muligheter både i nasjonalparken og til Spåtind (1414 moh) med en storslått utsikt utover store deler av den norske fjellheimen.

Det er gode jakt- og fiskemuligheter på Lenningen både i Hafsenn, Ølsjølifjorden, innover i Langsua Nasjonalpark og i Røssjøen Naturreservat. På badeplassen ved Røssjøen er det lavvo og grillplass, og det er mulighet for å leie robåt med selvbetjent løsning. Fiskevann i området ligger på 700 til 1300 moh. Langsua Nasjonalpark, Røssjøen Naturreservat og Skardberga Naturreservat er nærmeste nabo og den nære beliggenheten til disse vernede områdene gjør Ølsjølitoppen til et natureldorado som i all tid vil bevare den urørte naturen, de rolige omgivelsene og utsikten man opplever på området i dag.

 

Fem byggeklare hyttetomter

Fem byggeklare tomter

Fem byggeklare tomter

 

Vi har et utvalg av fem byggeklare hyttetomter som står klare for salg i skrivende stund, og våre hytteleverandører er forberedt på å sette opp din drømmehytte etter dine ønsker etter overdragelse av kjøpt hyttetomt. Hyttetomtene er selveiertomter fra 1200m2 til 1500m2 og ligger på 1000moh. Disse fem byggeklare hyttetomtene er satt opp i to prisklasser og disse varierer i størrelse og beliggenhet i høydemeter på feltet. A16, A63 og A64 er i det lavere prissjiktet og tomtearealet på disse er fra 1200m2 til 1400m2. A14 og A19 er i det noe høyere prissjiktet og tomtearealet på disse er fra 1400m2 til 1500m2.

Tilknytningsavgift til Etnedal kommune for offentlig Vann- og avløp er obligatorisk og må medregnes. På tomtene kan det bygges inntil tre bygg per tomt – hytte, anneks og uthus/garasje. Alle bygninger skal ha utvendig mørkt og matte jordfarger av tre eller naturstein, og tillatt taktekking er shingel, torv, tre eller skifer. Vi kan formidle kjøper av tomt videre til riktig hytteleverandør. Tomtene er vendt mot sydvest, har en flott utsikt og gode solforhold. Her kan man sitte ute i solveggen eller gå rett inn i skiløypene og turterrenget som omkranser hyttefeltet. Det er helårsvei fram til tomtene med adkomst og parkering på egen eiendom med to biloppstillingsplasser på totalt 36m2. Nødvendig infrastruktur som vei, vann, avløp og strøm er ført frem til tomtegrense.

 

Reserver din drømmetomt på Ølsjølitoppen Vest

Nye hyttetomter på Ølsjølitoppen Vest

Nye hyttetomter på Ølsjølitoppen Vest

 

Vi er i ferd med å utvikle nye hyttetomter med nødvendig infrastruktur på syddelen av Ølsjølitoppen Vest, nærmest passerende skiløype og opp mot senter av kollen. Det vil bli klargjort over 30 tomter som du kan reservere i dag, og vi tar høyde for at hyttetomtene er klare for bebyggelse ved sensommeren 2022. Disse tomtene varierer i høydemeter fra laveste punkt som er nærmest skiløypene til toppen av kollen som er høyeste punkt for de nye hyttetomtene.

Disse tomtene har alle et areal på over 900m2 opp mot 1600m2m som er den største av disse tomtene. Mot syd passerer skiløypen som illustrert på bildet over, og hele området fra vest til nordøst for hyttefeltet blir betraktet som vernede naturområder grunnet nærheten til Langsua Nasjonalpark og de to naturreservatene. Utsikten man opplever på Ølsjølitoppen i dag kan du være sikker på at vil vedvare i tiden fremover med rikelig av urørt natur og vegetasjon.

 

Tomteoversikt. Blå kan reserveres og grønn er byggeklart.

Tomteoversikt. Blå kan reserveres og grønn er byggeklart.

 

Se Ølsjølitoppen promovideo Se Ølsjølitoppen Vest promovideo Facebookside Instagram profil Youtube kanal

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat og for å avtale visning.

Fortsett å lese…

Utforsk idylliske Røssjøen

Utforsk idylliske Røssjøen

Opplev naturen på sitt beste Å eie en hytte på Ølsjølitoppen byr på en rekke fordeler, spesielt for de som setter pris på naturen og som ønsker en flukt fra hverdagens stress. En hytte på...